A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

Дата: 10.09.2020 08:50
Кількість переглядів: 3548


Реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля № 20203245550

ОГОЛОШЕННЯ
про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність: реконструкція та переоснащення складського приміщення під цех по виробництву миючих засобів, неорганічних реактивів та реагентів; господарська діяльність включатиме поводження з відходами, в т.ч. з небезпечними класу 8 (оброблення, збирання, тимчасове зберігання).

Адреса розміщення потужностей: Кіровоградська обл., смт Власівка, м.Світловодськ, вул.Молодіжна, 63-Б.

2. Суб'єкт господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «Хімпрофіль», код ЄДРПОУ 41762580, юридична адреса: Кіровоградська область, м.Світловодськ, смт Власівка, вул.Молодіжна, 63-Б, e-mail: 41762580@ukr.net; директор Собчак Ганна Михайлівна; тел./факс: +38068 927 21 23.

3. Уповноважений центральний орган, який забезпечує проведення громадського обговорення: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, 03035, м.Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 35, відділ оцінки впливу на довкілля: gladun@menr.gov.ua; тел. (044) 206 20 89, 206 31 40, контактна особа Гладун Євгеній Євгенійович.

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля: Висновок з оцінки впливу на довкілля, виданий Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України; дозвіл на виконання будівельних робіт, виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань: тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб'єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля. Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання 1 відбудуться:
Дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань не визначено; тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України короновірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі, в електронному вигляді).

Громадські слухання 2 відбудуться: не передбачено.

6. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, вул.Митрополита Василя Липківського, 35, м.Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля: gladun@menr.gov.ua; тел. (044) 206 20 89, 206 31 40, контактна особа Гладун Євгеній Євгенійович.

7. Орган, до якого направляються запитання, зауваження чи пропозиції, та строки подання запитань, зауважень і пропозицій, у тому числі його поштову та електронну адреси, на які надсилаються пропозиції та зауваження: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, вул.Митрополита Василя Липківського, 35, м.Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля: gladiin@menr.gov.ua; тел. (044) 206 20 89, 206 31 40, контактна особа Гладун Євгеній Євгенійович.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності: Звіт з оцінки впливу на довкілля.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, яку визначає суб'єкт господарювання, а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними: Звіт з оцінки впливу на довкілля буде доступний для ознайомлення за наступним адресами:

-  у приміщенні Власівської селищної Ради, розташованої за адресою: вул.Першотравнева, буд.59, смт Власівка, м.Світловодськ, Кіровоградської обл., 27552

- у адміністративному приміщенні ТОВ «Хімпрофіль», розташованому за адресою: Кіровоградська обл., м.Світловодськ, смт Власівка, вул.Молодіжна, 63-Б.

 

вже «09» вересня 2020 року з 10 ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь