A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ВЛАСІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м.Світловодськ Кіровоградської області

ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ

Дата: 21.08.2020 10:29
Кількість переглядів: 423

Шановні українці !

Прочитайте Врадіївський Маніфест – він співпадає з вашими поглядами  і побажаннями. Підпишіться під ним, доєднайтеся до наших вимог і до Врадіївської Ходи на Київ. 

Діємо так: 

1.Створюємо у Києві Народний штаб захисту Конституції України, прав і свобод людини і громадянина. 

2.Направляємо Президенту України Врадіївський Маніфест, підписаний ініціативною групою врадіївчан, одночасно по всій країні ведемо збір підписів під Маніфестом і формуємо групи учасників Врадіївської Ходи у всіх областях і районах України. 

3.У разі відсутності позитивного реагування Президента України протягом десяти днів на вимоги, викладені у Врадіївському Маніфесті, домовляємося про дату початку Врадіївської Ходи і повідомляємо органи влади про початок безстрокового мітингу протесту проти псевдо-виборів до "нових" місцевих органів влади, незаконно визначених узурпаторами влади. 

4.У разі відсутності позитивного реагування Президента України на наші вимоги, невидання Указу Президента України та Постанови ЦВК щодо проведення чергових виборів до всіх легітимно існуючих сільських, селищних, міських, районних та обласних Рад на всій території України (крім тимчасово окупованих територій) починаємо Врадіївську Ходу з Врадіївки і  одночасно з усіх кінців країни, рухаємося  за допомоги транспортних засобів, разом прибуваємо до Офісу президента у визначений день і час, починаємо Мітинг і протестуємо до перемоги.

Або вибори згідно Конституції України, або всенародний бойкот шахрайських псевдо-виборів !

Прохання максимально поширити текст Врадіївського Маніфесту у всі можливі способи, у тому числі у вигляді листівок, через соцмережі в інтернеті та місцеві ЗМІ. 

Текст Врадіївського Маніфесту та зразок підписного листа додаються. 

Ініціативна група

ВРАДІЇВСЬКИЙ МАНІФЕСТ

ПІДПИСНИЙ ЛИСТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь